Фото Галерија

Локација

Лоби Бар

Луксузен апартман со балкон и поглед кон езеро

Делукс апартман со балкон и поглед кон езеро

Супериор студио со балкон и поглед кон езеро

Апартман со 1 спална, градина и балкон со поглед на езеро

Апартман со 1 спална и балкон со поглед на езеро

Делукс апартман со 2 спални соби, балкон и поглед на езеро

Супериор апартман со балкон и поглед на езеро

Трокреветна соба со балкон и поглед на езеро