Апартман со 1 спална, градина и балкон со поглед на езеро

Поседуваме со 2 Апартмани со 1 спална, градина и балкон со поглед на езеро (55m2)

Основни информации за Апартманите

persons Капацитет: возрасни: 2 за еден апартман / деца: 2 за еден апартман
outdoors Надвор: Балкон, градина
languagesspken Јазици кои зборуваме: Македонски, Бугарски, Српски, Хрватски, Англиски
media  Mедиа уреди: Радио, Телевизија, Сателитска
parking  Паркинг: Бесплатен приватен паркинг
general  Основни информации: Фамилјарна соба, Греење,  Антикомарци, Приватен влез
livingarea  Дневна соба: Камин, гарнитура, маса за јадење, кујна
internet  Интернет: Бесплатен WIFI интернет
view Поглед: Поглед кон езеро
kitchen Kујна: фрижидер, производи за чистење, шпорет, трпезариска маса, кујнскиапарати

Правила на Velestovo House

Доаѓање: 14:00 – 22:00 часот

Заминување: Пред 11:00 часот

Деца и дополнителни кревети

Сите деца се добредојдени.

Детски креветчиња / јасли се достапни.

Не постои капацитет за помошни легла во соба.

Домашни миленици

Миленичиња не се дозволени.