Апартмани

2 x Апартман со 1 спална, градина и балкон со поглед на езеро(кликни за повеќе)

2 x Апартман со 1 спална и балкон со поглед на езеро(кликни за повеќе)

s2

2 x Делукс апартман со 2 спални соби, балкон и поглед на езеро (кликни за повеќе)

2 x Супериор апартман со балкон и поглед на езеро (кликни за повеќе)

superior

2 x Трокреветна соба со балкон и поглед на езеро (кликни за повеќе)

trokrevetna